donderdag 9 juli 2009

Geknipt!!!

Van onze verslaggever:










Op donderdag 9 juli vond op landhuis veeris iets zeer opmerkelijks plaatst. Dhr J.M. Freeke, welke normaal zeer bekend stond om zijn hoge eisen wat betreft kappers en kapsters wordt geknipt op het terras van Veeris. Door een collega. Interessant genoeg om dit fenomeen eens van wat dichterbij te bekijken.
Toen Dhr. J.M. Freeke nog vanuit Nederland moest vertrekken was het al de nodige tijd om wat aan zijn haar te doen. Maar dit schoot er telkens weer bij in. Deze jongeheer die gerust voor een half jaar zich niet liet knippen vertoonde het merkwaardige gedrag om elke keer als hij geknipt moest worden, als student, toch naar de duurste kapper te gaan. In de andere kappers het Dhr. Freeke niet zeer veel vertrouwen.

Maar tijden veranderen, mensen ook. Het werd namelijk deze jongeheer snel duidelijk dat hij niet op deze wijze, met dit kapsel in de Antilliaanse cultuur kon inburgeren. Iedereen was piekfijn verzorgt, behalve deze rijke westerling. Hoe kon hij nou op deze manier verwachten dat andere mensen hem serieus nemen.
Aan de andere kant kon Dhr. J.M. Freeke maar moeilijk wennen aan de financiele verantwoordelijkheid die hij had om zijn geld over een heel jaar te verspreiden. Hij dacht vaak, zal ik aan het eind van het jaar nog wel genoeg hebben als ik dit nu uitgeef? Daarom ging hij liever niet naar de kapper.
Op Veeris woonde gelukkig nog een andere collega die aanbood om zijn haar te knippen, eerst enigsinds geschokt, maar ook weer in een gekke bui, ging deze jongeman er toch op in. En eenmaal ja, blijft ook ja. Dus ziedaar, het resultaat verschijnt nog bij de foto's.


MF

5 opmerkingen:

  1. FOTO!!!!
    Ik ben zeer benieuwd naar het resultaat.
    En tijden veranderen, inderdaad. En dat in zo'n korte tijd. Dat wordt nog wat na een jaar...

    Groetjes

    Mama

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, prachtig!
    Complimenten!

    Papa

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hihihi :-D
    Nou ja, je ziet er toch wel goed uit, met welk kapsel dan ook. Jij mazzelaar ;-)
    Veel zegen en plezier in je werk de komende dagen.

    Groetjes,
    Jolande

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ga je ook een voor/na foto plaatsen?
    Je heb trouwens al mooie foto's gemaakt.

    groetjes van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  5. nou Matthijs,nu kan je er wel weer een half jaartje tegen aan met je kapsel! voortaan maar een pet op met fietsen. Het is wel mooi daar zeg.

    veel zegenen groetjes jolanda en lisa

    BeantwoordenVerwijderen